Vritomartis, Kreta
Alleen zomerbestemming
Vritomartis, Kreta

Vritomartis is een naturistenhotel wat in traditioneel Griekse stijl gebouwd is. Vritomartis is de naam van een godin uit het Minoïsche tijdperk. Haar naam is een samenvoegsel van de oude Griekse woorden 'Vrito' dat zoet/lief betekent en 'Martis' dat meisje betekent.

Het hotel ligt bij Chora Sfakion vanwaar de boot naar de ingang van de Samaria-kloof vaart. Aan de haven vindt u naast diverse terrasjes ook de nodige souvenirwinkeltjes.

Dit mooi gelegen hotel dat in 1989 is gebouwd ligt circa 65 km van Chania (vliegveld), en circa 170 km van Héraklion (vliegveld). Vritomartis ligt op een heuvel, vlakbij de Imbroskloof en kijkt uit over de Libische zee.

 


Uit onderzoek blijkt dat voor veel mensen die alleen op een naturistenreis willen gaan er nog weinig aanbod is bij de naturistische reisorganisaties. Op de meeste vakantie bestemmingen kom je vaak andere stellen tegen en families en als eenling kan je je dan buitengesloten voelen. En dat terwijl vakantie vooral leuk moet zijn, lekker ontspannen met gelijkgestemden.

Natunion wil met haar Natunion Single Naturistenreis groepsreizen een mogelijkheid bieden voor alleengaande naturisten die het heerlijk vinden om naturistisch op vakantie te gaan, zonder zich alleen of buitengesloten te voelen. Als locatie hebben we gekozen voor het mooie hotel Vritomartis op Kreta. U verblijft in een single room met bergzicht.

Vanuit Nederland gaat de reisleidster met u mee die naast Nederlands ook vloeiend Duits en Engels spreekt en enigszins Frans en Grieks. Het zijn twee internationale weken, in maart in El Portus, Spanje en in mei op Kreta. 

Natunion Single Naturistenweek van 16 – 23 mei 2014

 

Het programma ziet er als volgt uit:
-16 mei vertrek van Schiphol.
  ’s avonds welkomstdrankje in de bar van het hotel.
-17 mei wandeling naar Filakibeach om eventueel te lunchen en te relaxen.
-18 mei ochtend excursie naar de bergdorpen Anopoli, Aradena en Agios Ioannis, lunch Anopoli, middag vrij.

-19 mei dagexcursie riviersafari naar het Prevelistrand en met de boot terug naar Plakias (als het niet te hard waait).
-20 mei ochtend om te relaxen bij het zwembad of op het strand, middag excursie wijnproeverij Kretenzer wijnen.

-21 mei ochtendexcursie wandeling door de Imbroskloof.
-22 mei excursie Loutro per boot, kustwandeling naar Sweetwaterbeach, relaxen op het strand.Terug met de glasbodemboot.
-23 mei terugvlucht naar huis.

Het is uiteraard mogelijk om uw reis te verlengen. Vraag Internatuur naar de mogelijkehden. Inbegrepen zijn de vlucht en transfer van de luchthaven naar het hotel, deelname aan het programma (inclusief vrijblijvende excursies).
De maaltijden op basis van half pension (ontbijt + diner) zijn inbegrepen. Naast de keuze uit een gevarieerd aanbod aan vlees- en visgerechten is er ook een ruim aanbod aan vegetarische gerechten. De gerechten worden zoveel mogelijk uit streekproducten bereid.
 NB Lunches en drankjes zijn niet inbegrepen (behalve de lunch in Anapoli).

Vritomartis

Vritomartis is in 1989 gebouwd.

Vritomartis is de naam van een godin uit het Minoïsche tijdperk. Haar naam is een samenvoegsel van de oude Griekse woorden Vrito, dat zoet/lief betekent en Martis, dat meisje betekent .

De streek Chora Sfakion is één van de meest spectaculaire en ongerepte kustgebieden van het eiland.

Speciale aanbieding Internatuur

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

X